Devoxx 2024: Innovatie en Inspiratie voor onze ABC-Groep Java werknemers
Mees Van Kaam 10/10/2024

Devoxx 2024: Innovatie en Inspiratie voor onze ABC-Groep Java werknemers

Devoxx 2024 is van start gegaan met koffiekoeken en een gezellig samenzijn, perfect om bij te praten met collega's en oude bekenden. In de opening keynote leren we over de nieuwste trends, waaronder generative AI en platformontwikkeling, die de toekomst van onze sector vormgeven.

Na een snelle koffie bezoeken we een boeiende talk over mentoring en empathie. Deze onderwerpen zijn essentieel voor ons als developers, omdat ze ons helpen te groeien in teamwork en communicatie. Tijdens de lunchpauze reflecteren we op de waardevolle inzichten die we tot nu toe hebben opgedaan.

De sessie over de “Top REST API design pitfalls” introduceert ons aan anti-patterns zoals 'mortgage driven development', en biedt praktische oplossingen voor het bouwen van robuuste API’s. Vervolgens ontdekken we in “Bootyfull Spring Boot 3.x” de nieuwste features van Spring Boot 3 in combinatie met Java 21, waardoor we onze ontwikkelprocessen kunnen verbeteren.

We sluiten de dag af met een hands-on demo in “Pushing LLMs to the Edge,” waarin we de mogelijkheden en beperkingen van moderne Large Language Models verkennen.

Deze inspirerende dag heeft niet alleen onze technische kennis verbreed, maar ook ons vermogen om samen te werken en te innoveren. De inzichten en vaardigheden die we hebben opgedaan, zullen een positieve invloed hebben op de werknemers van de ABC-Groep, en ons in staat stellen om nog beter samen te werken en waarde te leveren aan onze klanten.

Wordt onderdeel van ABC-Groep!

Versterk ons team.

Ontwikkel je carrièrepad met behulp van onze coaches en leer van je collega's.

Volg tal van opleidingen en behaal waardevolle certificaten.

Ervaar onze betrokken, vertrouwde en stimulerende werkomgeving. We organiseren regelmatig interne events zoals unitmeetings, filmavonden, company meetings en feesten. Ook extern organiseren we evenementen voor klanten en nieuwe talenten. Zo leer je je collega's én de sector beter kennen!

Wordt onderdeel van ABC-Groep!